HomeNieuwsArtikelenDe expertWeblogReizenForumChat
GezinssituatiesBoekenLinksAdressenPollsKalenderOver onsRegistreren

   Home / Privacy Statement
inloggen
wachtwoord vergeten Lees verder
 
Loginnaam
Wachtwoord
Altijd ingelogd blijven
 

zoeken
 
 

 
 

nu online
 
Leden0
Gasten3
Anoniem0
Laatst ingelogd:

forum
 
08-09-2021:
Birdnesting tijdens de scheiding, een vraag
Was ik weer even

01-06-2017:
Voorstellen

28-05-2017:
Koop kwaliteit paspoort, bestuurder licentie, ID-kaarten, diploma, visa, master kaarten bankbiljette
Koop kwaliteit paspoort, bestuurder licentie, ID-kaarten, diploma, visa, master kaarten bankbiljette

10-05-2017:
Vakantie berichten plaatsen

25-01-2017:
Ik zoek leuk contact om af en toe leuke dingen doen samen met mijn dochter. Omgeving Groningen.

02-01-2017:
Gezocht happy single moeders voor dagje weg, uitgaan etc.

28-12-2016:
Problemen met Exen

28-10-2016:
Inzichten scheiding

15-09-2016:
Ik sta nog steeds na bijna 4 jaar uit elkaar op de hypotheek

27-06-2016:
Hier ben ik dan..

03-06-2016:
Wie woont er in....

11-04-2016:
Ik ben er eindelijk uit, ik wil scheiden. Maar durf niet, vanwege de kinderen

06-04-2016:
Wat nu..

30-03-2016:
Hulp studiekeuze kind

26-03-2016:
Hoi allemaal

24-03-2016:
Tranenkraantje

17-02-2016:
Alleen staande ouder

09-02-2016:
Even voorstellen

01-02-2016:
Problemen met Forum, OPGELOST??!

26-12-2015:
Eindwerk: op zoek naar BAM`s

23-12-2015:
Whatsapp gesprek stiefmoeder stiefzoon. Is dit normaal?sapp gesprek stiefmoeder stiefzoon. Is dit normaal?

24-11-2015:
Hulp nodig, toestemming andere ouder

23-11-2015:
Hoi hoi vanuit Amsterdam

 

privacy statement
 
 

Privacy Statement

2 september 2005

Inleiding
Dit privacy statement is van toepassing op de website www.1ouder.nl en wordt u exclusief aangeboden door en namens Stichting 1Ouder, Schoolpad 9, 3245 AV Sommelsdijk, Nederland.

Alle (persoonlijke) gegevens die u via deze website aan 1Ouder verstrekt worden strikt vertrouwelijk behandeld. Alle persoonsgegevens die u in dit kader verstrekt vallen onder dit privacy statement.

Dit privacy statement geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking met betrekking tot gegevens door u verstrekt bij gebruik van deze website, het gebruik van cookies en uw rechten ten aanzien van de door u verstrekte persoonsgegevens.

De gegevens die 1Ouder bij bezoek aan deze website van u verwerkt betreffen gegevens die u via aanmelding als lid of voor donatie of andere akties hebt ingevuld. In het kader van de verwerking van deze gegevens waarborgt en respecteert 1Ouder uw privacy. 1Ouder verwerkt de door u verstrekte persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voorzover zij verenigbaar zijn met de hieronder genoemde doeleinden.

Gegevensverwerking

Doeleinden

1Ouder verzamelt en verwerkt informatie met betrekking tot bezoekers van deze website in verband met een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en om te onderzoeken of de website aansluit op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

In het bijzonder is deze verwerking van persoonsgegevens gericht op:


  • het kunnen aanbieden van informatie met betrekking tot één ouder gezinssituaties en alle daar direct of indirect bijbehorende onderwerpen of kennisgebieden;
  • de informatie die u beschikbaar stelt via deze website kan voorts gebruikt worden om u te informeren over de website en mogelijke veranderingen ten aanzien van het gebruik van de website en de dienstverlening. Voorts wordt de info gebruikt om u te informeren over eventuele akties;
  • het verrichten van analyses van gegevens om interesseprofielen op te stellen;
  • de informatie kan gebruikt worden om onze website te individualiseren.
  • de informatie kan gebruikt worden om 1Ouder en door 1Ouder ingeschakelde derden in staat te stellen uw gegevens te onderzoeken in een vorm die niet persoonlijk herleidbaar is om trends te herkennen en op deze wijze het gebruik van de website van 1Ouder te kunnen verbeteren.


De gegevens die 1Ouder verzamelt zijn: loginnaam, wachtwoord en e-mail. De gegevens die u zelf optioneel kan en mag invullen cq wijzigen zijn: geslacht, voornaam, achternaam, geboortedatum, tijdsverschil, huisadres, telefoon, homepage, messengers, tagline, opmerking en enkele gebruikersinstellingen. Niet persoonlijke identificeerbare informatie die kan worden verzameld zijn informatie ten aanzien van uw browser, operating system, IP adres, service provider, etc. Hierbij dient te worden opgemerkt dat het IP adres via gerechterlijke weg kan worden teruggeleid tot uw persoon indien uw gedrag op de website hiervoor aanleiding geeft.

Cookies

Voor zover 1Ouder cookies gebruikt, geldt het volgende: Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op de pc van bezoekers van deze website wordt gecreëerd. Sommige cookies bevatten de registratiegegevens van een gebruiker en voorts kunnen cookies bepaalde voorkeuren opslaan. Cookies kunnen ook gebruikt worden om aan de hand van door een bezoeker bestelde producten, interesseprofielen te creëren zodat aan hem of haar gerichte aanbiedingen kunnen worden gedaan. Cookies herkennen uw wachtwoord en helpen 1Ouder om uw bezoek aan de website persoonlijk te maken door de server van 1Ouder te laten onthouden wie u bent. Sommige adverteerders op onze site gebruiken cookies om een zelfde soort informatie te verkrijgen, maar 1Ouder is niet aansprakelijk voor het gebruik van cookies door andere website-ondernemers of marketeers.

U kunt het gebruik van cookies via de instellingen van uw browser uitschakelen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de “Help” functie op de werkblak van de meeste browsers. Naast het uitschakelen van cookies kunt u in de meeste gevallen ook kiezen voor de mogelijkheid om meldingen te ontvangen bij de ontvangst van cookies. Het uitschakelen van cookies kan leiden tot een minder goede werking van deze website en in sommige gevallen kan het uitschakelen van het gebruik van cookies de toegang tot de website in zijn geheel blokkeren.

Websites van derden

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht of via automatische inpassing in de website is verenigd.

Beveiliging

1Ouder gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en 1Ouder spant zich in om deze persoonsgegevens zo goed als mogelijk te beschermen tegen misbruik door middel van beveiligingsmaatregelen. Ondanks het feit dat 1Ouder zich zal inspannen om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen kan zij niet garanderen dat de gegevens nooit door derden misbruikt kunnen worden.

Bewaartermijn

1Ouder bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het realiseren van de bovengenoemde doelstellingen van de gegevensverzameling. Dit zal alleen anders zijn als de gegevens zijn geanonimiseerd.

Veranderingen aan het privacy statement

1Ouder behoudt de mogelijkheid voor dit privacy statement incidenteel aan te passen. Dit zal worden aangegeven op deze website. 1Ouder adviseert u derhalve regelmatig het privacy statement te herlezen.

Verzet tegen gegevensverwerking/gegevens wijzigen

U kunt zich verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Daarnaast kunt u op elk gewenst moment besluiten om uw persoonsgegevens door 1Ouder te laten verwijderen of aan te laten passen. Op uw verzoek zullen wij uw gegevens, zoals opgeslagen in onze database, direct verwijderen of wijzigen. Om uw bezwaren kenbaar te maken dient u een e-mail te sturen aan: info@1ouder.nl. Ook voor vragen over dit privacy statement en of de wijze waarop 1Ouder uw persoongegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met dit emailadres.




Colofon Disclaimer Over Stichting 1Ouder Privacy Statement

 

   
   

Steun Stichting 1Ouder: bankrekeningnummer 341631892 o.v.v. donatie